مرکز قوانین گزیتانسخه آماده ارائه و بایگانیhttps://gzita.com/law/tamin/QAREL2RXOAB5ZPBG2JV6BTOH9B065APY#provision-NVY6DRE0HOKGYC87RLWXRUERDTSKOOZF
تأمین اجتماعی
موضوع استفساریه: از قانون تفسیر بند 4 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری (1390/11/18)
آیا کارمندان شاغل و بازنشسته و وظیفه بگیر مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/1386 که دارای همسر نبوده و یا همسر آنان معلول و یا ازکارافتاده کلی می باشد و یا خود به تنهایی متکفل مخارج فرزندان هستند از مزایای کمک هزینه عائله مندی و اولاد موضوع بند 4 ماده 68 قانون مذکور نیز برخوردار می شوند یا خیر؟
نظر مجلس:
بلی، از مزایای کمک هزینه عائله مندی و اولاد نیز برخوردار می شوند.
تفسیر فوق در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ هجدهم بهمن ماه یکهزار و سیصد و نود مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 3/12/1390 به تأیید شورای نگهبان رسید.
مشخصات نسخه چاپی
موضوع استفساریه: از قانون تفسیر بند 4 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری (1390/11/18)
این برگه، بازنشر ساختاریافته اطلاعات سند در مرکز قوانین گزیتا است. برای استناد نهایی حقوقی، آخرین وضعیت و متن سند را با منبع رسمی تطبیق دهید.
- شناسه
- QAREL2RXOAB5ZPBG2JV6BTOH9B065APY/NVY6DRE0HOKGYC87RLWXRUERDTSKOOZF
- نسخه آنلاین گزیتا
- https://gzita.com/law/tamin/QAREL2RXOAB5ZPBG2JV6BTOH9B065APY#provision-NVY6DRE0HOKGYC87RLWXRUERDTSKOOZF